Wie zijn wij?
Wij zijn Science4kids, een Social Enterprise, een sociaal en zakelijk initiatief van professionele vrijwilligers, wetenschappers, sponsors, bedrijven, scholen en instellingen die samen het belang van wetenschap-, techniek- en technologie onderwijs onderstrepen en ontwikkelen. Samen met een maatschappelijke visie.

Met inspirerende lessen waar de passie van af spat. Met actuele tech thema’s en met moderne lesmaterialen. In de leeftijd van 7 – 14 jaar leggen we de basis voor het gevoel dat technologie mooi en interessant is.

En dat is belangrijk om alle beschikbare middelen aan te wenden als we in de wereld van morgen het verschil willen maken.
Techniek van nu maakt de wereld van morgen!

Team
Robert Schaap, Willemijn Kramer, Simone Henneke, Alec Signer, Sander Vreeburg, Antje Paul, Ilse Kroesen, Marcel Kuijpers, Ben Smit, Maarten Langstraat, Jan Willem Roest, Rob van der Linden, Erik Vorst, Gerwin de Wilde, Fokko van Dijk, Veerle Eggens, Martine van Zandvoort, Rob Campman, Yvonne Verburg, Kylian Marjev, Bart Uelen, Timo Uelen, Steven Bakker, Iwan Eising, Geoffrey Beulque, Roeland Smith, Kees Otten, Olivier van Beekum

Bestuur
Erik Peter Vermaat – Founder & Voorzitter
Patrick Leenheers – Partner THINK & Secretaris
Fokko van Dijk – Partner Borrie Accountants & Penningmeester